• DOBRO DOŠLI U HOTEL HARMONIA BY DUKLEY

  Tamo gdje vlada harmonija...

 • DOBRO DOŠLI U HOTEL HARMONIA BY DUKLEY

  Očekujte samo najbolje

 • DOBRO DOŠLI U HOTEL HARMONIA BY DUKLEY

  Doživite harmoniju

 • DOBRO DOŠLI U HOTEL HARMONIA BY DUKLEY

  Sve što vam je potrebno 

OČEKUJE VAS

Harmonia

Hotel Harmonia by Dukley nudi kombinaciju luksuza, udobnosti i stila u živopisnom okruženju sa prekrasnim pogledom na Jadransko more.


Topla i ugodna atmosfera, opuštajući ambijent koji nudi svaku vrstu komfora, gostoljubivost i profesionalnost osoblja, te spektakularno okruženje Budve samo su neke od karakteristika koje će vaš boravak u hotelu Harmonia by Dukley učiniti jedinstvenim. 

Ostavite svakodnevni svijet iza sebe i krenite na bezbrižno putovanje beskonačnog opuštanja i uživanja.

NE PROPUSTITE NAŠE

Specijalne ponude

Benedict Cafe

Dobrodošli u Benedict Café, gdje uvijek vrijeme za doručak.

 

Sastanci i događaji

Ako postoji jedna stvar koju znamo - to je kako brinuti o vašim željama. Rezervišite svoj događaj i cijeli naš tim će biti uz vas, radeći naporno na tome da zadivite svoje delegate.

Kids club

Kids Club je zabavna igraonica u kojoj će Vaši mališani uživati uz bogat program koji su pripremili naši kreativni animatori.


Masaže

Postanite jedno s prirodom uz umirujući zvuk talasa, lagani povjetarac i tehnike našeg profesionalnog terapeuta koje će Vas preporoditi!

Teretana

Naša teretana nije samo mjesto za trening već prostor u kojem Vi postajete najbolja verzija sebe.


Absolute Pilates Studio

Dobrodošli u naš Absolute Pilates Studio odakle ćete izaći preporođeni i moći ćete da udahnete život punim plućima.LUKSUZNI UŽITAK

Sobe i apartmani

ZAŠTO ODABRATI HOTEL HARMONIA

Prednosti

Garancija najbolje cijene

Rezervacija direktno kod nas je brza, jednostavna i garantuje najbolju cijenu ... naši agenti za rezervaciju dostupni su svakodnevno kako bi vam pomogli oko svih pitanja!

24/7 Korisnički servis

Članovi našeg tima dostupni su 24 sata na dan, 365 dana u godini kako bismo osigurali sve aspekte vašeg boravka kako prije, tako i po dolasku, bez obzira na to u kojoj ste vremenskoj zoni.

Sastanci i posebni događaji

Ukoliko planirate seminar, kongres, podsticajno putovanje, venčanje ili čak lansiranje novog proizvoda, naši stručnjaci za sastanke i događaje su tu da vas prate na putu ka uspjehu.

EV Punjači

Ako je vašem električnom vozilu potrebno punjenje, možete koristiti naše sigurne garažne stanice za električno punjenje. Nudimo brzo i efikasno Tesla punjenje, omogućavajući vam da uštedite vrijeme i nastavite svoje putovanje. Parking mjesta zavise od raspoloživosti i koštaju 15 evra po mjestu + plaćanje po satu.

Bezbjedan parking

Iskoristite našu osigurnu garažu i budite bez brige, sigurni tokom svog boravka. 

Parking mjesta zavise od dostupnosti i koštaju 15€ dnevno po vozilu.

Dobra lokacija

Hotel Harmonia by Dukley nalazi se između Budve i Bečića, na poluostrvu Zavala koje odlikuje predivan ambijent. Sa pogodnom lokacijom koja garantuje mir, ali i brz pristup centru grada, prodavnicama, Starom gradu i noćnom životu Budve, naš hotel predstavlja više od mjesta za odmor.