Sastanci i događaji

Ako postoji jedna stvar koju znamo, to je kako brinuti o vašim željama. Rezervišite svoj događaj i cijeli naš tim će biti iza vas, radeći naporno na tome da zadivite svoje delegate.

 

Vrhunske pogodnosti u kombinaciji sa našim gostoprimstvom čine Hotel Harmonia by Dukley, idealanim izbororom za sve vaše MICE aktivnosti.

 

Vjerujemo da je svaki trenutak važan i mi smo posvećeni koliko i vi da vaš događaj bude uspješan. Naš stručnan tim je tu da vas sasluša i podrži na svakom koraku kako bi vaš događajaj bio besprekorno organizovan. Timski rad sa nama daće vam duševni mir, jer ćemo vam ponuditi sve što je potrebno za postizanje svih vaših ciljeva.

 

Naša potpuno nova multifunkcionalna konferencijska sala za sastanke opremljena je tehničkom opremomnajvišeg standarda i, zahvaljujući pokretnim zidovima pruža dodatnu fleksibilnost u organizaciji prostora. Nudeći prirodnu dnevnu svetlost, konferencijska sala predstavlja savršeno mjesto za organizaciju sastanaka, konferencija i održavanje treninga za zaposlene.

Pogodnosti

  Lap top

  Projektor

  Platno za projekcije

  Prirodna dnevna svetlost

  LED TV

  Integrisani zvučni sistem

  Personalizovani natpisi za mjesto sastanka

  Flip chart

  Veliki markeri

  Pin ploča

  Bijela tabla

  Bežični internet

  Notesi i olovke

  Simultano prevođenje

  Imate pitanje? Ne oklevajte da nam pošaljete upit!